touTubefbInstagram icontiktok

Методична комісія громадського харчування

Заходи кухарського спрямування

Автор: Super User. Posted in Заходи

Перевірна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду

Історичний екскурс «Україна повертається завжди»

Фрагмент відкритого уроку виробничого навчання

Поетапна атестація за професією 5122 Кухар 3 розряду

Державна кваліфікаційна атестація в групі №28 за професією 5122 Кухар; 5123 Офіціант

Місячник методичної роботи. Фреш-реліз майстер-класів.

Місячник методичної роботи. Інформаційний практикум «Розвиток навичок цифрової педагогіки за допомогою української студії EdEra».

Державна кваліфікаційна атестація в групах №24, 25, 26

Поетапна атестація за професією 5122 Кухар 3 розряду

Місячник методичної роботи. Кулінарний коучинг з приготування закусок: сандвічі, паніні, круасани, чіабати.

Державна кваліфікаційна атестація в групі №42

Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту

Фрагмент відкритого уроку виробничого навчання

Відкритий урок теоретичного навчання

Засідання Школи передового педагогічного досвіду

Кваліфікаційна пробна робота з професії кондитер 3 розряду

Відкритий урок теоретичного навчання на тему: «Технологія приготування молочних і сметанних соусів»

Майстер-клас здобувача освіти Віталія Кузьміча

Перевірна робота за кваліфікацією кондитер 3 розряду

Свято гарбуза. «Витребеньки гарбузові скуштуй, гроші для ЗСУ перерахуй!».

Обласний пошуково-професійний проєкт «Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України».

Обласний пошуково-професійний проєкт «Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України».

Обласний пошуково-професійний проєкт «Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України»

Конкурс професійної майстерності з простого нарізування овочів

Обласний пошуково-професійний проєкт «Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України»

Обласний пошуково-професійний проєкт «Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України»

Обласний пошуково-професійний проєкт «Смачно, корисно, креативно. Культура харчування України»

День кухаря та кулінара. Майстер-клас здобувача освіти Романа Бурківського

Міжнародний день кухаря і кулінара

Державна кваліфікаційна атестація в групі №2 за професією 5122 Кухар

Всеукраїнський тиждень професійної освіти. Експозиція муляжів тортів «Історія досконалості. Від минулого до сьогодення».

Благодійний захід «Млинці подяки ЗСУ»

Державна кваліфікаційна атестація в групах №24, 25 за професією 5122 Кухар; 7412 Кондитер

Педагогічний кейс, як засіб критичного мислення педагогів

ЛПР в навчальних групах 24, 25 за професією 7412 Кондитер 4 розряду

Обробка різних видів риб та напівфабрикатів з них

Конкурс професійної майстерності з простого нарізування овочів

Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду

Поетапна атестація в навчальних групах 24, 25 за професією 7412 Кондитер 3 розряду

Всесвітній день макаронів

З Міжнародним днем кулінара

14 жовтня - Всесвітній день яйця

Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду

Міжнародний День кондитера

Місячник методичної роботи

Місячник методичної роботи. Кулінарний ескейп-квест

Місячник методичної роботи. Майстер-клас «Приготування панкейків з різними видами соусів»

Місячник методичної роботи. Дебати «Про внесення змін до меню та норм харчування у закладах освіти»

Місячник методичної роботи. Майстер-клас з виготовлення кексів

Місячник методичної роботи. Засідання методичної комісії груп громадського харчування

Лабораторно-практичні роботи в навчальних групах 24, 25 за професією 7412 Кондитер 4 розряду

Перевірні роботи в навчальних групах №22, 23 за професією 5122 Кухар 5 розряду

Лабораторно-практичні роботи в навчальних групах 24, 25 за професією 7412 Кондитер 4 розряду

Майстер-класи за збірником рецептур страв шкільного харчування Є. Клопотенка

Відкритий уроку теоретичного навчання

Поетапна атестація. Захист письмових екзаменаційних (творчих) робіт

Лабораторно-практичні роботи в навчальних групах 24, 25

Міжнародний день кухаря і кулінара

Міжнародний день кухаря та кулінара. Майстер-класи від здобувачів освіти групи №32

Лабораторно-практичні роботи в навчальних групах 24, 25 за професією 7412 Кондитер 3 розряду

Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду

Лабораторно-практичні роботи з кондитерства в групах 24, 25

Лабораторно-практичні роботи з кондитерства в групах 24, 25

Державна кваліфікаційна атестація як завершальний етап навчально-виробничого процесу

Презентація трьохразового сезонного меню

Лабораторно-практичні роботи за професією 5122 Кухар 4 розряду

17.03.2021 р. Обласний учнівський проєкт "Українська геральдика"

23.02.2021 р. Державна кваліфікаційна атестація в групах № 25 та № 29

22.02.2021 р. МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ. КОНКУРС СТІННІВОК

19.02.2021 р. Кваліфікаційна пробна робота в навчальній групах № 23, 24 за професією 7412 Кондитер

18.02.2021 р. Кваліфікаційна пробна робота в навчальній групі № 25 за професією 5123 Офіціант

17.02.2021 р. Місячник методичної роботи. Кулінарний квест "Абетка харчування"

15.02.2021 р. Державна кваліфікаційна атестація в групі № 21

12.02.2021 р. Кваліфікаційна пробна робота в групі № 21

12.02.2021 р. Майстер-клас з приготування м'ясного напівфабрикату

03.02.2021 р. Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду.

15.01.2021 р. ВІДКРИТИЙ ОНЛАЙН-УРОК ТЕОРЕТИЧНОГО НАВЧАННЯ

13.01.2021 р. ВІДКРИТИЙ ОНЛАЙН-УРОК ТЕОРЕТИЧНОГО НАВЧАННЯ

11.12.2020 р. КОНКУРС ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ПРОСТОГО НАРІЗУВАННЯ ОВОЧІВ

10.12.2020 р. Лабораторно-практичні роботи за професією 5122 Кухар 3 розряду

20.10.2020 р. Лабораторно-практичні роботи з кондитерства в групі №23

25.06.2020 р. Державна кваліфікаційна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією кухар 5 розряду.

28.04.2020 р. ТИЖДЕНЬ СПЕЦТЕХНОЛОГІЙ. КОНКУРС "ВЕЛИКОДНІЙ КОШИК"

31.01.2020 р. ІІІ етап проєкту "Київщина кулінарна - традиції і сучасність"

09.12.2019 р. ПЕРЕВІРОЧНА РОБОТА ЗА ПРОФЕСІЄЮ "КУХАР" 5 РОЗРЯДУ

20.11.2019 р. Всеукраїнський конкурс професійної майстерності "WorldSkills Ukraine 2019/2020"

24.10.2019 р. Відвідування Першого Всеукраїнського відкритого чемпіонату "Battle Chefs 5.0"

24.10.2019 р. Пробні кваліфікаційні роботи

27.05.2019 р. ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Харчові технології"

21.05.2019 р. День Європи в Україні - 2019

03.04.2019 р. ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії "Офіціант"

02.04.2019 р. ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності

06.03.2019 р. Конкурс професійної майстерності "Майстер Шеф"

27.02.2019 р. ТИЖДЕНЬ СПЕЦТЕХНОЛОГІЇ. КУЛІНАРНИЙ КВЕСТ

05.02.2019 р. Конкурс професійної майстерності з професії "Кухар"

21.12.2018 р. Конкурс професійної майстерності з виготовлення муляжів за професією "Кондитер"

14.11.2018 р. ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ ГРУП КУХАРСЬКОГО СПРЯМУВАННЯ

12.11.2018 р. КОНКУРС ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ПРОСТИХ ФОРМ НАРІЗКИ ОВОЧІВ

22.10.2018 р. Конкурс професійної майстерності "Кмітливий кухар"

11.04.2018 р. Перевірочна робота за професією "Майстер ресторанного обслуговування IV розряду"

11.04.2018 р. Поетапна (кваліфікаційна) атестація

03.04.2018 р. Поетапна Державна кваліфікаційна атестація

30.03.2018 р. Майстер-класи рамках тижня спецтехнології

30.03.2018 р. Конкурс на кращу вегетаріанську страву

28.03.2018 р. Конкурс на кращий буклет

27.03.2018 р. Тиждень спецтехнологій за темою: "Вегетаріанська кухня"

24.03.2018 р. Перевірочна робота в групі № 9

23.03.2018 р. Лабораторно-практична робота в групі № 4

22.03.2018 р. Лабораторно-практична робота в групі № 7

22.02.2018 р. Лабораторна робота у групі № 3

17.02.2018 р. Лабораторна робота у групі № 22 за професією "Кухар"

12.02.2018 р. Відкритий урок на тему: "Приготування солянок" в групі №8

29.12.2017 р. Перевірочна робота за професією "Кондитер IІІ розряду"

22.12.2017 р. Перевірочна робота "Кухар ІІІ розряду"

21.12.2017 р. Перевірочна робота "Кухар IІІ розряду"за професією "Кухар; кондитер"

21.12.2017 р. Лабораторно-практична робота за професією "Кухар; кондитер"

06.12.2017 р. Лабораторно-практична робота за професією "Кухар; кондитер"

01.12.2017 р. Кваліфікаційна робота за професією "Кухар IV розряду"

29.11.2017 р. Лабораторно - практична робота за професією "Офіціант; бармен"

24.11.2017 р. Кваліфікаційна робота за професією "Кухар IV розрядуÃ"

21.11.2017 р. Лабораторно-практична робота в групі №1

16.11.2017 р. Практична робота на тему "Способи приготування безалкогольних змішаних напоїв"

15.11.2017 р. Лабораторно-практична робота на тему "Приготування страв із овочів"

13.11.2017 р. Виставка "Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу 2017"

09.11.2017 р. Основні способи складання полотняних серветок

09.11.2017 р. Лабораторно-практична роботу на тему "Страви з овочів"

03.11.2017 р. Лабораторно-практична робота в групі №25

27.10.2017 р. Лабораторно-практична робота на тему "Приготування супів"

27.10.2017 р. Лабораторно-практична робота в групі №24

24.10.2017 р. Кваліфікаційна робота у групі №28

13.10.2017 р. Практичний зріз знань за професією "Кухар; офіціант"

11.10.2017 р. Практичний зріз знань за професією "Кухар; кондитер"

10.10.2017 р. Практичний зріз знань у групі №2

10.10.2017 р. Пробні кваліфікаційні роботи за професією "Кухар IV розряду"

09.10.2017 р. Пробні кваліфікаційні роботи за професією "Кухар IV розряду"

30.06.2017 р. Кваліфікаційні роботи в групі №9, 8

27.06.2017 р. Кваліфікаційна робота "Кухар ІІІ розряду" в групах №4,5 за професією "Кухар; кондитер"

26.06.2017 р. Державна підсумкова атестація серед випускних груп

24.06.2017 р. Кваліфікаційна робота "Кухар ІІІ розряду" в групах № 2, 3 за професією "Кухар"

20.06.2017 р. Кваліфікаційна робота "Кухар V розряду"

30.05.2017 р. Кваліфікаційна робота в групі № 9 з професії "Офіціант" 3 розряду

23.05.2017 р. Перевірочна робота "Кухар IV розряду" в групі №5

12.05.2017 р. Перевірочна робота "Кухар IV розряду"в групі №2

10.05.2017 р. Лабораторна робота в групі №4 за професією "Кухар; кондитер"

03.05.2017 р. Перевірочна робота "Кухар IV розряду" в групі №4

28.04.2017 р. Перевірочна робота в групі №8

19.04.2017 р. Випічка пасок на ТОВ "Фабрика кулінарна"

11.04.2017 р. Перевірочна робота з професії "Офіціант" 4 розряду

06.04.2017 р. Продовження тижня спецтехнологій

04.04.2017 р. Захід у рамках "Тижня спецтехнологій" на тему "Японська кухня"

26.02.2017 р. Державна підсумкова атестація

23.10.2017 р. Лабораторна робота у групі № 22

23.11.2016 р. Пробні кваліфікаційні роботи за професією "Кухар IV розряду" в групах № 24, 25

Пробні кваліфікаційні роботи за професією "Кухар IV розряду"

29.10.2015 р. Практичний зріз знань по темі "Прості форми нарізки овочів"

27.09.2015 р. Лабораторно-практична робота з предмету "Організація і техніка обслуговування в ЗРГ"

27.05.2015 р. Кваліфікаційна робота

02.04.2015 р. Виставка обладнання та інградієнтів для кондитерської промисловості

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: