touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Відкритий урок теоретичного навчання на тему: «Технологія приготування молочних і сметанних соусів»

Автор: Vitalii. Posted in Новини

16316 листопада 2023 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу", викладачем Ревою Л.Г. був проведений відкритий урок за темою "Технологія приготування молочних і сметанних соусів" зі здобувачами освіти групи №8 за професією «Кухар; Офіціант».

Метою уроку було створення оптимальних умов для формування конкурентоспроможних фахівців шляхом використання інноваційних технологій на уроках в атмосфері конструктивної взаємодії педагога та учня. 

Урок проходив у формі бесіди з використання інтерактивних методів та засобів навчання для розвитку інтелектуальних здібностей учнів. Розповідь викладача була поєднана з візуалізацією нового матеріалу у вигляді презентації та навчального відео. Відбувалась актуалізація набутих знань за допомогою тестування у реальному часі на освітній онлайн – платформі «На урок».

Для закріплення та узагальнення нового матеріалу Людмила Григорівна використала онлайн-інструмент графічного дизайну Canva в якому учні виконували завдання.

164165

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: