touTubefbInstagram icontiktok

Кваліфікаційний центр

Автор: Vitalii. Posted in Напрями діяльності

Оцінювачі кваліфікаційного центру

Професійні кваліфікації:

Кухар 3 розряду; Кухар 4 розряду

                                                                                                                   

                                

Професійні кваліфікації:

Молодший кондитер (Кондитер 3 розряду) - трудові функції А, Б;

Кондитер (Кондитер 4 розряду) - трудові функції А, Б, В 

 Куба 

Куба

Олена Миколаївна

 

 

 

Reva L

 

Рева

Людмила Григорівна

 

Петренко1 

Петренко

Леся Василівна

 

 

  

Волошина 

Волошина

Юлія Василівна

 

Барташевич.jpg

   

   Барташевич

Інна Леонідівна

 

Відповідальний:

заступник директора з НВР - Алла ГНАТЮК

тел. +38 (044) 298-49-43, +38 (073) 417-05-82

Секретар комісії - Марія САЛЬНИК


Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: