16.11.2017 р. Практична робота на тему «Способи приготування безалкогольних змішаних напоїв»
15.11.2017 р. в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» майстром в/н Стефанчук І.В. було проведено лабораторно- практичну роботу на тему «Способи приготування безалкогольних змішаних напоїв» в групі № 29 за професією «Офіціант; бармен».
Метою роботи було:
- підготовка бармена до роботи;
- організація робочого місця бармена;
- підбір столового та барного посуду;
- техніка відмірювання компонентів коктейлів;
- способи приготування коктейлів;
- оформлення та гарнірування коктейлів.
Під час лабораторно – практичної роботи здобувачі освіти працювали бригадним методом та приготували такі коктейлі:
- «Мохіто» безалкогольний;
- «Смузі чорничний»;
- «Світлофор навпаки»;
- «Чорна вдова».
Здобувачі освіти закріпили знання та навички, набули певного досвіду та отримали масу позитивних вражень.