touTubefbInstagram icontiktok

Новини

16.11.2017 р. Практична робота на тему «Способи приготування безалкогольних змішаних напоїв»

Автор: Super User. Posted in Новини

2449 15.11.2017 р. в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» майстром в/н Стефанчук І.В. було проведено лабораторно- практичну роботу на тему «Способи приготування безалкогольних змішаних напоїв» в групі № 29 за професією «Офіціант; бармен».

Метою роботи було:

- підготовка бармена до роботи;

- організація робочого місця бармена;

- підбір столового та барного посуду;

- техніка відмірювання компонентів коктейлів;

- способи приготування коктейлів;

- оформлення та гарнірування коктейлів.

2441244224452447

Під час лабораторно – практичної роботи здобувачі освіти працювали бригадним методом та приготували такі коктейлі:

- «Мохіто» безалкогольний;

- «Смузі чорничний»;

- «Світлофор навпаки»;

- «Чорна вдова».

244824462443

Здобувачі освіти закріпили знання та навички, набули певного досвіду та отримали масу позитивних вражень.

 

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: