touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Поетапна атестація в навчальних групах 24, 25 за професією 7412 Кондитер 3 розряду

Автор: Vitalii. Posted in Новини

60У навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" здобувачі освіти груп №25, 24 за професією 7412 Кондитер 3 розряду складали поетапну атестацію: виконували кваліфікаційну пробну роботу та іспит із спецпредмету.

Представники «найсолодшої» професії під керівництом майстрів виробничого навчання Волошиної Юлії та Барташевич Інни презентували Державній кваліфікаційній комісії кондитерські вироби, перед якими не встоїть жоден ласун: сочні з сиром, пиріжки, ватрушки, булочки, кейк-попси, капкейки, пряники імбирні «З Україною в серці»; рулети «Фруктовий», «Екстра», «Прага»; торти «Медовик», «Фісташковий», «Київський».

За результатами кваліфікаційного іспиту здобувачам освіти встановлено відповідні розряди.

616263

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: