touTubefbInstagram icontiktok

Новини

21.11.2017 р. Лабораторно-практична робота в групі №1

Автор: Super User. Posted in Новини

2481 20.11.2017 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» в лабораторії №1 майстрами в/ н Юрченко Т.Г. та Пархоменком В.В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі №1 за професією «Обвалювальник м'яса; жилувальник м'яса та субпродуктів; виробник м'ясних напівфабрикатів».

Метою роботи було:

- навчитися робити перерахунок сировини на задану кількість виготовлення м’ясних напівфабрикатів;

- підібрати інструмент, інвентар, посуд;

- організувати робоче місце;

- дотримуватися вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці та ін..

2481248224832484

В ході лабораторно-практичної роботи були приготовлені м’ясні напівфабрикати: котлета «Їжачок», «Кораблик», чивапчічі, люля-кебаб, гамбургер-асорті, ковбаса «Домашня», байдарка, рулет «Ніжність»

2485248624872488

Здобувачі освіти сумлінно працювали над поставленими завданнями та показали високий рівень знань, умінь та навичок.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: