touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Відкритий уроку теоретичного навчання

Автор: Vitalii. Posted in Новини

18006 грудня 2021 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу", викладачем Кубою Оленою Миколаївною був проведений відкритий урок за темою «Технології приготування виробів з прісного тіста» із здобувачами освіти групи №2 за професією 5122 Кухар 3 розряду.

Метою уроку було набути теоретичних знань з технології приготування прісного тіста та виробів з нього.

Урок проходив у формі бесіди з використання  інтерактивних методів та засобів навчання для розвитку інтелектуальних здібностей учнів.

Особлива увага приділялась мотивації навчальної діяльності, де здобувачі освіти презентували свою пошукову роботу щодо використання прісного тіста в кухнях різних країн світу та актуалізації опорних знань учнів, яку було проведено за допомогою інтерактивної гри «Перший мільйон» на платформі LearningApps.

Для закріплення та узагальнення нового матеріалу, Олена Миколаївна  вдало поєднала метод тестування на платформі Online Test Pad та метод проблемних  ситуацій.

181182

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: