touTubefbInstagram icontiktok

20.11.2019 р. Всеукраїнський конкурс професійної майстерності "WorldSkills Ukraine 2019/2020"

Автор: Super User. Posted in Новини

1Прямує до фінішу І (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності "WorldSkills Ukraine 2019/2020" серед закладів П(ПТ)О Київської області.

Черговий, уже сьомий, конкурс з компетенції "Кондитерське мистецтво" пройшов на базі ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" 19 листопад 2019 року.

На урочистому відкритті з вітальним словом до учасників і гостей звернулися заступник Міністра освіти і науки України Петро Коржевський, народний депутат Верховної Ради України ІХ-го скликання Ольга Коваль та директор Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області Марина Стасєєва.

Також були присутні: головний консультант Секретаріату Комітету з питань науки і освіти апарату Верховної Ради України Алла Луцька, заступник директора департаменту освіти і науки КОДА Ярослава Тростянська, головний спеціаліст департаменту Наталія Перегуда, методисти НМК ПТО у Київській області.


182181224184

Чотири години тривала зосереджена і копітка робота 8 конкурсантів. А тим часом гості мали змогу в фоє закладу оглянути виставку "Сучасні кондитерські технології", на якій були представлені виготовлені в англійській техніці цукрові композиції квітів та муляжі кондитерських виробів. Також було організовано онлайн-трансляцію Конкурсу, до перегляду якої могли долучитися всі бажаючі.

Для майстрів виробничого навчання Наталія Середюк, майстер в/н Рокитнянського професійного ліцею, виступила з презентацією на тему: "Впровадження освітніх програм на модульно-компетентнісній основі з професії "Кондитер".

Результати конкурсу оцінювало компетентне незалежне журі у складі чотирьох осіб на чолі з Юлією Колядою, завідувачкою виробництвом ТОВ "Всесвіт" міста Ставище.

За результатами конкурсу переможцем (І місце) у компетенції "Кондитерське мистецтво" (відбірковий етап) стала представник ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" Катерина Потапенко.

Призерами стали представники ДПТНЗ "Білоцерківське вище професійне училище будівництва і сервісу" Смирнова Анастасія (ІІ місце) та ДПТНЗ "Богуславське ВПУ сфери послуг" Ленченко Ірина (ІІІ місце).

Вітаємо переможця і призерів. Бажаємо нових звершень та перемоги у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності "WorldSkills Ukraine 2019/2020".

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: