15.11.2017 р. Лабораторно-практична робота на тему «Приготування страв із овочів»
14 листопада 2017 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» в лабораторії №1 було проведено лабораторно-практичну роботу на тему «Приготування страв із овочів» в групі №3 за професією «Кухар; кондитер».
В лабораторії з здобувачами освіти працювали викладач спецдисциплін Рева Л.Г. та майстер в/н Пісна І.А.
Метою роботи було:
- навчитися робити перерахунок сировини на задану кількість порцій;
- підібрати інструмент, інвентар, посуд;
- організувати робоче місце;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці;
- проводити бракераж страв та ін..
Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти працювали бригадним методом та готували такі страви: картопля відварна у формі грушок, гратен із картоплі, рататуй овочевий, шніцель із капусти, картоплю по-селянськи та ін.
Здобувачі освіти сумлінно працювали над поставленими завданнями та показали високий рівень знань, умінь та навичок