touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду

Автор: Vitalii. Posted in Новини

64У навчальній лабораторії №1 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходила кваліфікаційні пробні роботи за професією 5122 Кухар 4 розряду. Під керівництвом майстрів виробничого навчання Міщенка Андрія, Цуман-Петрової Богдани та Камець Олени здобувачі освіти готували страви з переліку кваліфікаційних пробних робіт.

До уваги членів Державної кваліфікаційної комісії були представлені різні такі кулінарні вироби: крем-суп із броколі, биточки «По-селянськи», солянка домашня м’ясна, котлета відбивна, салат «Столичний», гратен, салат «Дністер», м’ясо делікатесне, перець фарширований м'ясом та рисом, фірмовий салат "Цезар", м'ясо "Пікантне", гарнір "Овочі гриль", кава "Глясе"; гарнір комбінований, салат з птиці та інші.

Завершальним етапом атестації було комп’ютерне тестування зі спецпредметів та захист творчих робіт.

65666768

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: