touTubefbInstagram icontiktok

19.02.2021 р. Кваліфікаційна пробна робота в навчальній групах № 23, 24 за професією 7412 Кондитер

Автор: Super User. Posted in Новини

338

16-19 лютого 2021 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" здобувачі освіти груп № 23, 24 виконували кваліфікаційні пробні роботи за професією 7412 Кондитер 4 розряду:

виготовляли різноманітні кекси, рулети, печиво вищого ґатунку роздрібного асортименту, торти і тістечка з різноманітної сировини (борошняного тіста, сирної маси, морозива) зі складним багатокольоровим візерунком, з роздільним розміщенням дрібних та середніх деталей малюнка та з різними традиційними переходами тонів; здійснювали фігурне нарізування випечених напівфабрикатів, формували, виготовляли деталі малюнка, оздоблень для тортів з шоколаду, крему, бізе; підбирали креми за кольорами, наносили малюнок; складали малюнок з різних дрібних та середніх деталей; візуально перевіряли суміщення кольорових елементів і деталей малюнка, а також вагу готових тортів і тістечок.

339340341

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: