touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Лабораторно-практичні роботи в навчальних групах 24, 25 за професією 7412 Кондитер 4 розряду

Автор: Vitalii. Posted in Новини

215Перше шарове (листкове) дріжджове тісто було винайдено у Франції ще у 17 ст., і, сталося це зовсім випадково: підмайстер пекаря забув додати вершкове масло у борошно та спробував виправити ситуацію - замішав шматки масла вже до готового тіста.

10-11 січня 2022 року, в навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" здобувачі освіти груп №24, 25 за професією 7412 Кондитер 4 розряду відпрацьовували лабораторно-практичні заняття з приготування дріжджового шарового тіста та виробів з нього. Разом з викладачами спецтехнології Волошиною Юлією та Петренко Лесею презентували такі кондитерські вироби: булочка шарова з повидлом, булочка шарова з марципаном, булочка "Малятко", плетінка шарова, круасани; троянди з ковбасою та сиром, яблуневі троянди, рогалики з начинками, булочки з фруктами та желе.

Готові вироби з шарового тіста мали шарувату структуру, зовнішні шари були твердими, внутрішні — м’якими, що відповідало вимогам до якості.

216217218

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: