touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Місячник методичної роботи. Майстер-клас «Приготування панкейків з різними видами соусів»

Автор: Vitalii. Posted in Новини

294Панкейки - це традиційна страва Північної Америки, популярна у США, Канаді. Та, мешканці інших континентів вже давно гідно оцінили їх за швидкість і легкість у приготуванні та ніжний смак.

09 лютого 2022 року, в навчальній лабораторії №1, пройшов майстер-клас із приготування панкейків. Майстри виробничого навчання Барташевич Інна та Міщенко Андрій познайомили з історією виникнення, технологією приготування панкейків та різновидами панкейків, правилами подачі. Готували: панкейки класичні з кленовим сиропом і фруктово-ягідним асорті, "Рафаелло" з кокосовою стружкою та фундуком; шоколадні з бананом, карамеллю і шоколадним топінгом; "Снікерс" з солоною карамеллю і арахісом;  "Аля бургер"; зі шпинатом та яйцем-пашот.

295296297298

299300301302

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: