touTubefbInstagram icontiktok

Новини

09.09.2015 р. Виставка "INPRODMASH & UPAKOVKA 2015"

Автор: Super User. Posted in Новини

001209 вересня 2015 року учні груп №1, 4, 5, 9 та 41 відвідали провідні виставки харчової промисловості України: 24-ту Міжнародну виставку обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості INPRODMASH та 16-ту Міжнародну виставку обладнання, матеріалів і технологій для упаковки UPAKOVKA, які проходили у Міжнародному Виставковому Центрі. Проведення цих виставок на початку осені вже стало традиційним і учні нашого навчального закладу – постійні відвідувачі.

Цього року в експозиції INPRODMASH демонструвалося технологічне обладнання для різних галузей харчової промисловості, зокрема кондитерської та хлібопекарської, м'ясопереробної та молочної, консервної, масложирової, рибної та бакалійної промисловості, а також виробництва і розливу напоїв. Також на огляд відвідувачам пропонувалися харчові інгредієнти, системи автоматизації на виробництві, промислові холодильні системи, контрольно-вимірювальне та аналітичне обладнання, промислова санітарія, складська та виробнича логістика.

На виставці UPAKOVKA були представлені сучасні пакувальні технології та обладнання, як для великих, так і для невеликих виробництв, а також лінії для підприємств торгівлі та громадського харчування.

00060008

Більшість учнів вперше відвідали виставку такого масштабу і тематики, представлені експонати викликали неабиякий інтерес у майбутніх працівників харчової галузі. Кожен знайшов для себе щось цікаве. Учні, що навчаються за професією «Кухар; кондитер» та «Офіціант; бармен» зачаровано спостерігали за процесами виробництва та оздоблення кондитерських виробів, знайомилися з обладнанням для виробництва і розливу напоїв, майбутні працівники м’ясопереробної галузі звертали особливу увагу на новинки для м’ясної промисловості, які представили компанії–учасники виставки. Учні активно цікавилися особливостями технологічних процесів та обладнання і радо дегустували пропоновані зразки харчової продукції.

00070009001000110013

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: