touTubefbInstagram icontiktok

31.01.2020 р. ІІІ етап проєкту "Київщина кулінарна - традиції і сучасність"

Автор: Super User. Posted in Новини

390

30.01.2020 р. у ДНЗ "Київське обласне ВПУ харчових технологій та ресторанного сервісу" відбувся ІІІ етап обласного пошуково-інформаційного проєкту "Київщина кулінарна - традиції і сучасність". Українці - привітний і гостинний народ, який вміє нагодувати так, щоб щедрий стіл запам'ятався, змусив повернутися або спонукав гостей приготувати національні страви у себе вдома. Рецептів усіляких смаколиків дуже багато, адже навіть борщ у різних куточках країни готують по-різному.

Наші здобувачі освіти разом із наставниками віднайшли стародавні рецепти Київщини і втілили їх у сучасність.

Приготування страв відбувалося в лабораторії №1. А, безпосередньо, презентація-дегустація страв у вигляді театралізованого українського весілля в лабораторії №2. Також, учні виготовили та презентували тематичні буклети.

391392393394

У рамках профорієнтаційної роботи були запрошені гості із Молодіжного центру БО "КОВ "БФ" СОС дитяче містечко".

395396397398

399400401

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: