touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Міжнародний день кухаря та кулінара. Майстер-класи від здобувачів освіти групи №32

Автор: Vitalii. Posted in Новини

9319 жовтня 2021 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу", за ініціативою викладача Реви Людмили, здобувачі освіти групи №32 за спеціальністю «Харчові технології» провели майстер-класи для учнів 1 курсу груп кухарського спрямування до Міжнародного дня кухаря та кулінара.

Фахові молодші бакалаври передавали свій досвід, майстерність, шляхом коментованої демонстрації прийомів роботи. Левенко Артем демонстрував прийому формування різних видів ролів: «Філадельфія Де Люкс зі свіжим лососем», «Філадельфія в кунжуті зі слабо соленим лососем», «Філадельфія Грін зі свіжим лососем», «Каліфорнія в ікрі з тунцем», макі рол з огірком. Лєвашкін Артем презентував класичну мексиканську страву – фахіту. Сафронов Євгеній готував судака під пікантним сливовим кисло-солодким соусом «Червоний Дракон». Першокурсники з цікавістю спостерігали за технологічним процесом приготування страв, задавали багато запитань, і, мали можливість відтворити певні прийоми роботи.

Сьогодні ваш день, наші кулінари! Вітаємо вас та бажаємо постійного натхнення, нових ідей та творчого наповнення!

94959697

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: