04.04.2017 р. Захід у рамках «Тижня спецтехнологій» на тему «Японська кухня»
03 квітня 2017 року в навчальному закладі ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулися заходи у рамках «Тижня спецтехнологій» на тему «Японська кухня».
На ранковій лінійці відбулося відкриття, учні повідомили цікаву інформацію про особливості кухні Японії, а голова методичного об’єднання громадського харчування Рева Л. Г. ознайомила із заходами, які будуть проведені протягом тижня.
В другій половині дня учнями навчальних груп першого курсу були презентовані плакати та відбувся їх захист на теми: салати, закуски, основні страви, супи, десерти, напої, а також сервірування столу.