Лабораторно-практичні роботи з кондитерства в групах 24, 25
У навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проводилися лабораторно-практичні заняття в групах №24, 25 за професією 7412 Кондитер 3 розряду.
Учні з викладачами спецтехнології Петренко Лесею та Волошиною Юлією готували вироби з бісквітного тіста: рулети "Екстра", "Трюфельний", бісквітно-фруктовий, з масляним кремом, шоколадний, з кремом та желе; тістечка "Пень кавовий", «Берізка», «Дружба», нарізне; буше з вершковим кремом; печиво бісквітне з маком. Цей вид кондитерської випічки, вимагає ретельного вибору інгредієнтів, дотримання порядку їх змішування, уваги до вибору форми та температурного режиму.
Для недосвідченого кондитера бісквіт може виявитися непростим завданням, але аромат і ніжний смак коштує витрачених зусиль і часу.