Міжнародний день кухаря і кулінара
Щорічно 20 жовтня кухарі та кулінари всього світу відзначають своє професійне свято.
20 жовтня 2021 року у ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових та ресторанного сервісу» з метою популяризації професії та розширення світогляду здобувачів освіти викладачами Ревою Л.Г та Шагаєвою І.М було проведено виховний тематичний захід для здобувачів освіти групи №32 за спеціальністю «Харчові технології».
В ході заходу учасники познайомилися з історією професії та професійним становлення знаменитих шеф-кухарів світу та України, розглянули один із сучасних напрямків кулінарного мистецтва – молекулярна кухня.
В кінці заходу здобувачі освіти грали в гру «Перший мільйон» та переглянули відеофільм «Один з робочих днів кухаря професіонала»