touTubefbInstagram icontiktok

21.12.2018 р. Конкурс професійної майстерності з виготовлення муляжів за професією «Кондитер»

Автор: Super User. Posted in Новини

3992З 13 по 19 грудня 2018 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходив конкурс професійної майстерності з виготовлення муляжів серед груп ІІ курсу за професією «Кондитер».

Учні демонстрували вміння, навички, професійну культуру - чаклували над своїми муляжами тортів. Креативне мислення та творчий підхід реалізували при оздобленні виробів, використовували різні техніки, намагались створити художній шедевр співзвучний з назвою.

За результатами конкурсу, найкращої майстерності досягли:

І місце – учні групи № 24 Кривчук Юлія та Лисенко Віта (муляж торта «Орхідея в марсалі»);

ІІ місце - учениця групи № 23 Чищ Вікторія (муляж торта «Петриківський розпис") та учні групи № 24 Радіола Катерина, Шарий Денис (муляж торта «Квіткова фантазія»);

ІІІ місце - учні групи № 24 Василевський Владислав, Вангородська Ганна (муляж торта «Розквітли ромашки у полі») та учні групи № 23 Семенчук Ганна, Тхоренко Олена (муляж торта «Немо»).

399739993990398939883998

Нагороджені подяками за проведення майстер – класів з оздоблення тортів Ковальова Анна, Чищ Вікторія, Безсмертна Дарина та Вангородська Ганна.

Конкурс продемонстрував, що професія «Кондитер» - це кропітка праця, яка потребує багато зусиль, напруження, натхнення та творчого пошуку. А виготовлення муляжа – це один із засобів формування професійних компетентностей кондитера.

3995399140003994

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: