21.12.2018 р. Конкурс професійної майстерності з виготовлення муляжів за професією «Кондитер»
З 13 по 19 грудня 2018 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходив конкурс професійної майстерності з виготовлення муляжів серед груп ІІ курсу за професією «Кондитер».
Учні демонстрували вміння, навички, професійну культуру - чаклували над своїми муляжами тортів. Креативне мислення та творчий підхід реалізували при оздобленні виробів, використовували різні техніки, намагались створити художній шедевр співзвучний з назвою.
За результатами конкурсу, найкращої майстерності досягли:
І місце – учні групи № 24 Кривчук Юлія та Лисенко Віта (муляж торта «Орхідея в марсалі»);
ІІ місце - учениця групи № 23 Чищ Вікторія (муляж торта «Петриківський розпис") та учні групи № 24 Радіола Катерина, Шарий Денис (муляж торта «Квіткова фантазія»);
ІІІ місце - учні групи № 24 Василевський Владислав, Вангородська Ганна (муляж торта «Розквітли ромашки у полі») та учні групи № 23 Семенчук Ганна, Тхоренко Олена (муляж торта «Немо»).
Нагороджені подяками за проведення майстер – класів з оздоблення тортів Ковальова Анна, Чищ Вікторія, Безсмертна Дарина та Вангородська Ганна.
Конкурс продемонстрував, що професія «Кондитер» - це кропітка праця, яка потребує багато зусиль, напруження, натхнення та творчого пошуку. А виготовлення муляжа – це один із засобів формування професійних компетентностей кондитера.