23.05.2017 р. Перевірочна робота «Кухар IV розряду» в групі №5
22 травня 2017 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася перевірочна робота «Кухар IV розряду» в групі №5 за професією «Кухар; кондитер» з майстром виробничого навчання Пісною І.А.
Учні працювали бригадним методом із завданням - приготування перших та других страв, складних гарнірів та їх подача: борщ Український, борщ Полтавський, розсольник Ленінградський (з крупою), солянка збірна м’ясна, крученики Волинські, деруни фаршировані сиром, карасі запечені під сметанним соусом, біфштекс натуральний з цибулею.
Члени комісії оцінювали теоретичну та практичну підготовку учнів за такими критеріями:
- стан санітарного одягу;
- правильність розрахунків технологічної картки;
- дотримання санітарних вимог з охорони праці та безпеки праці, прибирання робочого місця;
- навчальна дисципліна;
- правила здійснення технологічного процесу;
- органолептичні показники якості страв;
- оригінальність подачі страв;
- дотримання норм часу.
Учні показали високі кваліфікаційні навички та уміння, а також високий рівень знань.