touTubefbInstagram icontiktok

Новини

23.05.2017 р. Перевірочна робота «Кухар IV розряду» в групі №5

Автор: Super User. Posted in Новини

1123 22 травня 2017 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася перевірочна робота «Кухар IV розряду» в групі №5 за професією «Кухар; кондитер» з майстром виробничого навчання Пісною І.А.

Учні працювали бригадним методом із завданням - приготування перших та других страв, складних гарнірів та їх подача: борщ Український, борщ Полтавський, розсольник Ленінградський (з крупою), солянка збірна м’ясна, крученики Волинські, деруни фаршировані сиром, карасі запечені під сметанним соусом, біфштекс натуральний з цибулею.

1119112011251124

Члени комісії оцінювали теоретичну та практичну підготовку учнів за такими критеріями:

- стан санітарного одягу;

- правильність розрахунків технологічної картки;

- дотримання санітарних вимог з охорони праці та безпеки праці, прибирання робочого місця;

- навчальна дисципліна;

- правила здійснення технологічного процесу;

- органолептичні показники якості страв;

- оригінальність подачі страв;

- дотримання норм часу.

11181126111711211122

Учні показали високі кваліфікаційні навички та уміння, а також високий рівень знань.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: