Всесвітній день макаронів
25 жовтня є привід відзначити цікаве та смачне свято – Всесвітній день макаронів (World Pasta Day). Звісно, найкращий спосіб відзначити цей день — власноруч приготувати смачну страву з макаронних виробів.
Майстри виробничого навчання ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» Богдана Цуман-Петрова, Олена Камець випробували нові цікаві рецепти та скористалися улюбленими і вже давно перевіреними: Bolognese, Pasta al pesto, Рasta a la funghi, Pasta carbonarа, Салат овочевий з макаронами під апельсиновою заправкою.
Не бійтесь експерементувати. До макаронів можна додати усе, що є в холодильнику, і, будьте впевнені, це буде смачно.
Приємного апетиту!