touTubefbInstagram icontiktok

13.01.2021 р. ВІДКРИТИЙ ОНЛАЙН-УРОК ТЕОРЕТИЧНОГО НАВЧАННЯ

Автор: Super User. Posted in Новини

190Девіз уроку:

"Успіх приходить лише до того, хто його прагне"

12 січня 2021 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу", викладачем Петренко Л.В. був проведений відкритий онлайн-урок теоретичного навчання за темою "Технологія приготування заварного тіста та виробів з нього".

Методична мета уроку - набути теоретичних знань з технології приготування заварного тіста та виробів з нього.

На уроці-лекції з елементами бесіди, здобувачі освіти отримали характеристику заварного тіста, дізналися правила приготування цього виду тіста та виробів із нього: еклерів, профітролів, гужерів. А також, учні переглянули фрагмент навчального фільму та закріпили отримані знання шляхом вирішення проблемних ситуацій.

195192193194

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: