touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Лабораторно-практичні роботи в навчальних групах 24, 25 за професією 7412 Кондитер 4 розряду

Автор: Vitalii. Posted in Новини

22512-13 січня 2022 року, в навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" здобувачі освіти груп №24, 25 за професією 7412 Кондитер 4 розряду відпрацьовували лабораторно-практичні заняття з технології приготування тістечок з медового, білкового, прісношарового тіста та виробів з нього.

Разом з викладачами спецтехнології Волошиною Юлією та Петренко Лесею презентували такі кондитерські вироби: тістечка "Грибок", "Спарта", «Медове з полуницею", "Меренга", "Медовий каприз", "Капкейк чорничний"; трубочки шарові з кремом, яблуко в шаровому тісті, кільця ананаса в листковому тісті; кекси "Творожний", "Столичний", "Фруктовий", "Шпинатний з фетою".

226227228

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: