13.10.2017 р. Практичний зріз знань за професією «Кухар; офіціант»
12 жовтня 2017 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбувся практичний зріз знань з простої форми нарізування овочів серед учнів груп №7 та № 8 за професією «Кухар; офіціант».
Членами журі були: інженер з ОП - Дольна В.О., старший майстер – Гончар Л.В., голова МК груп кухарського спрямування – Рева Л.Г., майстри в/н – Волошина Ю.В., Шульгін О.С. та викладачі спецдисциплін Онищенко С.І. та Веренич М.А.
Даний захід проводився з метою виявлення теоретичних та практичних знань, професійних навичок вибраної професії, створення сприятливих умов для самореалізації талановитої молоді та переконання учнів у правильності вибраної професії та надання їм змоги самореалізуватися.
Всі учні працювали в лабораторії училища згідно складеного графіка. Кожен учень мав оснащене робоче місце інвентарем, інструментом, посудом та набором овочів (картопля, морква та білоголова капуста).
Час виконання завдання – 30 хв., після чого відбулося оцінювання учнів як практичної так і теоретичної частини. Було проведено аналіз роботи. Всі учні закріпили набуті знання та навички, набули певного досвіду та отримали багато позитивних вражень.