touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Місячник методичної роботи. Кулінарний ескейп-квест

Автор: Vitalii. Posted in Новини

30310 лютого 2022 року в рамках методичного місячника в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбувся кулінарний ескейп-квест зі здобувачами освіти групи №32 за спеціальністю 181 Харчові технології, який розробила викладач спецдисциплін Марина Веренич.

Були сформовані три команди для виконання цікавих і різноманітних завдань, спрямованих на актуалізацію знань з предметів «Технологія виробництва кулінарної продукції» та «Організація виробництва в ЗРГ».

Змагання проходило в три етапи, де перший етап – розв’язування задач, кросвордів та ребусів, другий – відповіді на питання та третій – робота на інтерактивному плакаті на платформі Genial.ly та LerningApps.

Переможцями стала команда «Шалені равіолі», а захоплююча мандрівка по станціях наповнила усіх позитивом і драйвом.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: