touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Державна кваліфікаційна атестація в групі №42

Автор: Vitalii. Posted in Новини

344У Державному навчальному закладі "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" пройшло засідання Державної кваліфікаційної комісії, де були розглянуті підсумкові оцінки успішності, результати технологічної та переддипломної практики, оцінка з комплексного кваліфікаційного екзамену та інші матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного здобувача освіти групи №42 за спеціальністю 181 Харчові технології.

На комплексному кваліфікаційному екзамені фахові молодші бакалаври відповідали на питання з навчальних дисциплін «Технологія виробництва кулінарної продукції», «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства», «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства» та «Економіка підприємств різних типів».

За рішенням Державної кваліфікаційної комісії здобувачам освіти присвоєно освітньо-професійний ступінь «фаховий молодший бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Виробництво харчової продукції» та видано дипломи державного зразка.

345346347

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: