touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Обробка різних видів риб та напівфабрикатів з них

Автор: Vitalii. Posted in Новини

110Чому наші предки віддавали перевагу рибним стравам, а м’ясо вживали по святах? Напевно, вони знали, що в ній знаходиться найцінніший набір мікроелементів, необхідних для оптимального функціонування організму людини. Відповідно до Гарвардської тарілки здорового харчування, морепродукти або рибні страви потрібно їсти 2-3 рази на тиждень.

У навчальних лабораторіях ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" здобувачі освіти 1 курсу за професією 5122 Кухар 3 розряду обробляли різні види риб, продукти моря та готували напівфабрикатів з них.

111112

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: