touTubefbInstagram icontiktok

24.10.2019 р. Пробні кваліфікаційні роботи

Автор: Super User. Posted in Новини

101

22 листопада 2019 року в лабораторії №1 та №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу", під керівництвом майстрів виробничого навчання групи №24 Волошиної Ю.В., №25 Барташевич І.Л., №28 Міщенка А.О. проведені пробні кваліфікаційні роботи за кваліфікацією кухаря IV розряду.

Учні готували холодні страви та закуски, основні м'ясні та рибні страви, солодкі страви та соуси, які відповідають кваліфікаційним вимогам кухаря 4 розряду: дорадо запечена під соусом "Дор-блю", "Руккола з креветками, помідорами черрі та пармезаном", "Вок морський", "Суп вершковий з лососем", "Десерт 42", салат м'ясний, карасі запечені під сметанним соусом, котлета Марічка, філе індички тушковане в соусі, "Панакота", "Сорбет із манго", "Філе качки з пюре із цвітної капусти", "Чуррос", "Рисова локшина з свининою" та інші.

102103104

Роботи здобувачів освіти та презентовані страви були оцінені членами комісії за встановленими критеріями. Учні показали високі кваліфікаційні навички та уміння.

105106107

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: