03.11.2017 р. Лабораторно-практична робота в групі №25
02 листопада 2017 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» в лабораторії №2 викладачем Петренко Л.В., було проведено лабораторно-практичну роботу на тему «Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього» в групі №25 за професією «Кухар; кондитер».
Метою роботи було:
- навчити практично підбирати інструмент, інвентар, посуд;
- організовувати робоче місце та дотримуватись правил ведення технологічного процесу;
- економно використовувати сировину, воду та електроенергію;
- проводити органолептичну оцінку виробів з дріжджового тіста та інше.
Учні сумлінно працювали над поставленими завданнями та показали високий рівень знань, умінь та навичок.