24.11.2017 р. Кваліфікаційна робота за професією «Кухар IV розряду»
23 листопада 2017 року в лабораторії №1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася кваліфікаційна робота за професією «Кухар IV розряду» в групах №22, 23 з майстром в/н Міщенком А.О. Перед здобувачами освіти було поставлено завдання - приготування авторські страви та страви із збірників рецептур, які відповідають кваліфікації IV розряду.
Під час приготування страв здобувачі освіти застосовували всі набуті знання, навички та вміння, які засвоїли під час теоретичного та виробничого навчання, а також на виробничій практиці та готували такі страви: лосось смажений на грилі зі спаржею та голландським соусом; салат з тунцем «Нісуаз»; салат з грушею і сиром дор-блю; біфштекс січений з яйцем; плов; піджарка свинини з пюре; куряча грудка на грилі з пюре із броколі та гірчичним соусом.
Роботи здобувачів освіти та презентовані страви були оцінені членами журі за такими критеріями:
- дотримання санітарних вимог з охорони праці та безпеки праці, прибирання робочого місця;
- навчальна дисципліна;
- правила здійснення технологічного процесу;
- органолептичні показники якості страв;
- оригінальність подачі страв;
- дотримання норм часу, інше.
Здобувачі освіти показали високі кваліфікаційні навички та уміння.