Пробні кваліфікаційні роботи за професією «Кухар IV розряду»
Розпочалися пробні кваліфікаційні роботи за професією «Кухар IV розряду» в групах № 24, 25.
08.11.2016 року в лабораторії училища працювали учні групи № 24 з майстром в/н Гончар Л. В. Перед учнями було поставлено завдання - приготування страв, які відповідають кваліфікації IV розряду.
Учнями було приготовлено першу страву борщ український з пампушками та другі страви: качка по-селянськи, крученики волинські, биточки по-селянськи, а також холодні страви та закуски: канапе з м’ясними гастрономічними продуктами, оселедець січений, салат із баклажанів і помідорів, паштет з печінки, помідори фаршировані грибним салатом.
Члени комісії оцінювали теоретичну та практичну підготовку учнів за такими критеріями:
- стан санітарного одягу;
- правильність розрахунків технологічної картки;
- дотримання санітарних вимог з охорони праці та безпеки праці, прибирання робочого місця;
- навчальна дисципліна;
- правила здійснення технологічного процесу;
- органолептичні показники якості страв;
- оригінальність подачі страв;
- дотримання норм часу.
Учні показали високі кваліфікаційні навички та уміння, а також високий рівень знань.