touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Лабораторно-практичні роботи з кондитерства в групах 24, 25

Автор: Vitalii. Posted in Новини

62У навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" відбулися лабораторно-практичні роботи в групах №24, 25 за професією 7412 Кондитер 3 розряду.

Здобувачі освіти разом з майстрами виробничого навчання Петренко Лесею та Волошиною Юлією відпрацьовували практичні навички з приготування пісочного, млинцевого, прісно здобного, пряничного тіста та виробів з нього: печиво «Ромашка», «Чорний оксамит», «Листочок»; сочники з сиром; пряник глазурований; пиріжки з млинчиків з грибами та сиром, прісноздобні з м'ясом.

636465

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: