touTubefbInstagram icontiktok

09.12.2019 р. ПЕРЕВІРОЧНА РОБОТА ЗА ПРОФЕСІЄЮ "КУХАР" 5 РОЗРЯДУ

Автор: Super User. Posted in Новини

283

06.12.2019 року в лабораторії № 1 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" відбулася перевірочна робота за професією "Кухар" 5 розряду в групі № 32, спеціальність "Виробництво харчової продукції", під керівництвом куратора групи Л.Реви.

Здобувачі освіти готували авторські страви сучасного ресторану згідно з технологічно-розрахунковими картками: cалат із запеченого курячого філе та карамелізованого грейпфруту з яйцем пашот; смажену вирізку з гарбузовими ньоками, грибами та сиром пармезан; качку магре з пряною грушею, палентою та малиновим соусом; курку в кунжуті, фієста тауріно, курча-пармезан. Також презентували вишукані десерти: малиново-ванільна панакоту, малиновий мус, трайфл з вишнею та ін. Членами комісії був проведений брокераж готових страв.

284285286287

Під час перевірочної роботи, оцінювалися вміння здобувачів освіти застосовувати одержані знання на практиці, враховувалися якість роботи і продуктивність праці, правильність виконання виробничих прийомів, творчість і креативність, дотримання технологічної дисципліни та правил охорони праці.

288289290291

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: