touTubefbInstagram icontiktok

02.04.2019 р. ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

4323 Нещодавно відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної освіти з професії "Кухар", в якому брали участь 18 представників ЗП(ПТ)О Київської області. Конкурс складався з теоретичного та практичного турів, завданням якого було приготувати філе курки фаршироване ананасом та яблука смажені в тісті кляр.

Наш конкурсант Руських Ігор нагороджений дипломами за третє призове місце та перемогу в номінації "Креативне втілення ідеї презентації страви".

4324432543264327

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: