touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Кваліфікаційна пробна робота з професії кондитер 3 розряду

Автор: Vitalii. Posted in Новини

19922 – 24 листопада 2023 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» було проведено кваліфікаційну пробну роботу в групах №24, 25, 26 за кваліфікацією кондитер 3 розряду. Здобувачі освіти разом з майстрами виробничого навчання Петренко Л.В., Волошина Ю.В., Барташевич І.Л. виготовляли борошняні кондитерські вироби, згідно з переліком кваліфікаційних пробних робіт.

Здобувачами освіти були відпрацьовані практичні навички та виготовлені:

  • торти «Прага», «Бісквітно - кремовий» з малиновим кюлі;
  • тістечка «Пісочне кільце», «Кошик з кремом», «Пень кавовий», «Персик», «Баба ромова» «Лісовий зруб»;
  • рулети «Снікерс», «Екстра», бісквітно – кремовий з желе та бісквітно – фруктовий;
  • печиво «Кураб’є» та зі згущеним молоком.

Також, виготовили такі борошняні вироби як донатси з глазур’ю, пряники «Святкові», сочники з сиром, ватрушки, булочки з маком, булочки косички з картоплею та грибами, булочки «Київські», пиріжки печені з м’ясом, пиріжки з млинчиків з м’ясним фаршем та інші.

Здобувачі освіти показали свої практичні та теоретичні знання, навички та уміння, які вони здобували на уроках виробничого навчання та закріплювали під час проходження виробничої практики.

200201202

 

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: