touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Державна кваліфікаційна атестація в групі №2 за професією 5122 Кухар

Автор: Vitalii. Posted in Новини

432У ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходило засідання Державної кваліфікаційної комісії, яка розглянули підсумкові оцінки успішності, результати виконання кваліфікаційної пробної роботи, виробничу характеристику, щоденник обліку виконання навчально-виробничих робіт, письмову екзаменаційну роботу (творча робота) та інші матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного здобувача освіти групи №2.

Учні на кваліфікаційних пробних роботах презентували різноманітні авторські страви за переліком кваліфікаційних пробних робіт.

За рішенням Державної кваліфікаційної комісії здобувачам освіти присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень "кваліфікований робітник" з набутої професії та видано дипломи державного зразка.

433434435436437

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: