touTubefbInstagram icontiktok

10.12.2020 р. Лабораторно-практичні роботи за професією 5122 Кухар 3 розряду

Автор: Super User. Posted in Новини

139

З 01 по 08 грудня 2020 року в навчальній лабораторії № 1 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проводилися лабораторно-практичні заняття в групах
№ 2,3,4,5,8 за професією 5122 Кухар 3 розряду.

Здобувачі освіти разом з викладачами Ревою Л.Г., Кубою О.М. та Веренич М.А. готували супи картопляний, з крупами, з бобовими, з макаронними виробами, з горохом, з рисом, м'ясними та рибними фрикадельками, юшки "Мисливська" та "Херсонська", куліш.

Майбутні кухарі відпрацьовували різні способи теплової обробки овочів: картопля відварна, пюре картопляне, пюре із моркви та гарбуза, картопля смажена, картопля запечена, картопля пай, цибуля смажена у фритюрі, картопля фрі, капуста відварна, картопля відварна в буряковому соці та куркумі, рататуй, картопля запечена з салом.

140141142

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: