29.10.2015 р. Практичний зріз знань по темі «Прості форми нарізки овочів»
Протягом жовтня 2015 року у групах першого курсу кухарського спрямування було проведено практичний зріз знань по темі «Прості форми нарізки овочів».
З метою стимулювання активної творчої праці учнів та прагнення досягти високих результатів у професійній майстерності зріз знань проводився у вигляді конкурсного заходу під гаслом «Набутим знанням достойне практичне застосування» і був присвячений Міжнародному дню кухаря і кулінара.
Комісія, до складу якої увійшли педагоги навчального закладу, оцінювала рівень володіння учнями технікою нарізки овочів, вміння організувати робоче місце, охайність та дотримання вимог з охорони праці.
Найвправнішими виявилися учні групи № 3, друге місце посіли учні групи № 4, третє місце – учні групи № 5. Переможці були нагороджені грамотами та подяками.