12.05.2017 р. Перевірочна робота «Кухар IV розряду» в групі №2
11 травня 2017 року в лабораторії №2 навчального закладу ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася перевірочна робота «Кухар IV розряду» в групі №2 за професією «Кухар» з майстром в/н Ярмоленко С.В.
Учні працювали бригадним методом із завданням - приготування перших та других страв, складних гарнірів та їх подача: солянка домашня, борщ український з пампушками, крученики волинські, голубці з м’ясом і рисом, томати фаршировані грибним салатом, яблука смажені в тісті, шарлотка з яблуками та інше.
Члени комісії оцінювали теоретичну та практичну підготовку учнів за такими критеріями:
- стан санітарного одягу;
- правильність розрахунків технологічної картки;
- дотримання санітарних вимог з охорони праці та безпеки праці, прибирання робочого місця;
- навчальна дисципліна;
- правила здійснення технологічного процесу;
- органолептичні показники якості страв;
- оригінальність подачі страв;
- дотримання норм часу.
Учні показали високі кваліфікаційні навички та уміння, а також високий рівень знань.