touTubefbInstagram icontiktok

Новини

01.12.2017 р. Кваліфікаційна робота за професією «Кухар IV розряду»

Автор: Super User. Posted in Новини

2582 01 грудня 2017 року в лабораторії №1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася кваліфікаційна робота за професією «Кухар IV розряду» в групі №22 з майстром в/н Ярмоленко С.В. Перед здобувачами освіти було поставлено завдання - приготування авторські страви та страви із збірників рецептур, які відповідають кваліфікації IV розряду.

Під час приготування страв здобувачі освіти застосовували всі набуті знання, навички та вміння, які засвоїли під час теоретичного та виробничого навчання, а також на виробничій практиці та готували такі страви: карасі запечені під сметанним соусом; десерт «Білосніжка і сім гномів»; яблука по-київськи; десерт «Панакота»; курка «Фрикасе»; печінка зі спаржею та болгарським перцем; зрази відбивні; солянка домашня; паштет з печінки; желе з вишень; шоколадний мус; яєчна локшина з куркою і овочами в соусі теріякі; десерт «Тірамісу»; тосканський томатний суп з морепродуктами.

25812579258025832584

Роботи здобувачів освіти та презентовані страви були оцінені членами журі за такими критеріями:

- дотримання санітарних вимог з охорони праці та безпеки праці, прибирання робочого місця;

- навчальна дисципліна;

- правила здійснення технологічного процесу;

- органолептичні показники якості страв;

- оригінальність подачі страв;

- дотримання норм часу, інше.

Здобувачі освіти показали високі кваліфікаційні навички та уміння.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: