Місячник методичної роботи
14 лютого 2022 року, в рамках методичного місячника, у ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу", викладачі предмету «Устаткування підприємств харчування» презентували досвід своєї роботи.
Викладач вищої категорії Микола Криворученко виступив з доповіддю: «Новітні зразки устаткування підприємств харчування». Він зазначив, що запорукою розвитку сучасної харчової галузі є її оснащення новітніми зразками устаткування і забезпечення кваліфікованим персоналом для успішного його експлуатації.
Викладач другої категорії Андрій Міщенко презентував методичну розробку на тему: «Устаткування для варіння їжі». Викладач розповів про інноваційні форми, методи і прийоми, які використав у своїй роботі для формування у здобувачів освіти ключових професійних компетентностей. Також, педагогічні працівникам було запропоновано віртуальну екскурсію на підприємство харчування, де вони познайомилися з сучасним устаткуванням для варіння їжі, яке є енергоефективним, багатофункціональним та ергономічним.