touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду

Автор: Vitalii. Posted in Новини

8У навчальній лабораторії №1 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходила кваліфікаційні пробні роботи за професією 5122 Кухар 4 розряду. Під керівництвом майстра виробничого навчання Волошиної Юлії та Барташевич Інни здобувачі освіти готували страви з переліку кваліфікаційних пробних робіт.

Після закінчення виробничої практики, кухарі показували свої практичні вміння і навички з обраної професії. До уваги членів кваліфікаційної комісії були представлені такі кулінарні вироби: борщ український, биточки по селянському, плов, м’ясо хрустке, тельне з риби, битки київські, картопляники з м’ясом та соусом грибним, котлета «Марічка» з гарніром, філе з грибами та соусом, піджарка, перець фарширований, голубці з м'ясом, запіканка картопляна, кабачки фаршировані, плов, креветки запечені під сметанним соусом, паштет із печінки; салати: м'ясний, «Дністер», « Столичний», «Цезар», «Оселедець під шубою», з баклажанів та помідорів; желе ягідне; сирники; чіз-кейки: «Баунті», «Полуничний», «Банановий».

Завершальним етапом атестації було комп’ютерне тестування зі предметів та захист творчих робіт.

9101112

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: