12.02.2021 р. Майстер-клас з приготування м'ясного напівфабрикату
12.02.2021 року в лабораторії №1 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" відбувся майстер-клас з приготування м'ясного напівфабрикату "Рулет зі свинини з сиром та курагою". Здобувач освіти групи № 21 за професією "Обвалювальник м'яса; Жилувальник м'яса та субпродуктів; Виробник м'ясних напівфабрикатів" Коваленко Олексій показав особливості приготування цього напівфабрикату.
Присутні з цікавістю спостерігали за процесом приготування напіфабрикату, ставили цікаві запитання, на які отримували відповіді. Коваленко Олексій досить професійно працював та продемонстрував неабиякі вміння, навички. Спостерігати за його роботою було справжнім задоволенням