touTubefbInstagram icontiktok

Новини

27.10.2017 р. Лабораторно-практична робота на тему «Приготування супів»

Автор: Super User. Posted in Новини

2338 27 жовтня 2017 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» було проведено лабораторно-практичну роботу на тему «Приготування супів» в групі №4 за професією «Кухар; кондитер».

В лабораторії №1 з учнями працювала викладач спецдисципліни Куба О.М.

Метою роботи було:

- навчити практично підбирати інструмент, інвентар, посуд;

- організовувати робоче місце та дотримуватись правил ведення технологічного процесу;

- економно використовувати сировину, воду та електроенергію;

- проводити оцінку приготованої страви та інше.

2334233523362337

Учні сумлінно працювали над поставленими завданнями та показали високий рівень знань, умінь та навичок.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: