27.10.2017 р. Лабораторно-практична робота на тему «Приготування супів»
27 жовтня 2017 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» було проведено лабораторно-практичну роботу на тему «Приготування супів» в групі №4 за професією «Кухар; кондитер».
В лабораторії №1 з учнями працювала викладач спецдисципліни Куба О.М.
Метою роботи було:
- навчити практично підбирати інструмент, інвентар, посуд;
- організовувати робоче місце та дотримуватись правил ведення технологічного процесу;
- економно використовувати сировину, воду та електроенергію;
- проводити оцінку приготованої страви та інше.
Учні сумлінно працювали над поставленими завданнями та показали високий рівень знань, умінь та навичок.