touTubefbInstagram icontiktok

Новини

ЛПР в навчальних групах 24, 25 за професією 7412 Кондитер 4 розряду

Автор: Vitalii. Posted in Новини

113Сьогодні з конвеєра щосекунди вилітають тисячі солодощів. Мало хто здогадується, з чого починалась історія першої промислової цукерки. Якщо подивитись на минуле солодощів, тримаючи в руках меню сучасної цукерні чи кондитерської, то побачимо, що раніше люди не були таким вибагливими.

Мед, солодкі фрукти чи ягоди, цукрова тростина та варіації цих трьох продуктів були мрією, ознакою розкоші та свята. Коли ми чуємо слово «шоколад», то уявляємо плитки, цукерки чи батончики. А от європейці, аж до ХІХ століття, уявляли напій. Перехід шоколаду зі склянки в обгортку відбувався поступово.

У навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" здобувачі освіти груп №25,24 за професією 7412 Кондитер 4 розряду відпрацьовували лабораторно-практичні заняття з приготування помадних, фруктових, желейних цукерок та мармеладу.

114115116

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: