touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Лабораторно-практичні роботи в навчальних групах 24, 25 за професією 7412 Кондитер 3 розряду

Автор: Vitalii. Posted in Новини

8418-19 жовтня 2021 року, в навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" здобувачі освіти груп №23, 24 за професією 7412 Кондитер 3 розряду відпрацьовували лабораторно-практичні заняття з приготування тістечок з різних видів тіста.

Разом з викладачами спецтехнології Волошиною Юлією та Петренко Лесею презентували такі кондитерські вироби-тістечка: "Мармурове", "Персик", "Капкейк шоколадний", "Пень кавовий", "Каприз", "Кейк попс", "Ескімо", "Зефірне", "Кошик з джемом та білковим кремом", "Кільце пісочне", " Берізка", "Кошик з білково-заварним кремом", "Кошик з білковим кремом", Червоний оксамит", "Феєрія".

Ошатний зовнішній вигляд і відмінний смак тістечок — найважливіші показники якості цих виробів.

85868788

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: