touTubefbInstagram icontiktok

Новини

10.05.2017 р. Лабораторна робота в групі №4 за професією «Кухар; кондитер»

Автор: Super User. Posted in Новини

1059 10 травня 2017 року в лабораторії №2 навчального закладу ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася лабораторна робота в групі №4 за професією «Кухар; кондитер» на тему «Технологія приготування холодних страв і закусок, солодких страв і напоїв» з викладачем спецдисципліни Шаталовою А.С.

Метою лабораторної роботи було закріпити практично теоретичні знання з:

- технології приготування  холодних  страв і закусок, солодких страв і напоїв;

- організації робочого місця;

- розрахунку сировини для приготування заданої кількості порцій страви;

- проведення бракеражу та попередження недоліків холодних страв і закусок, солодких страв і напоїв;

- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.

1052105410531055

Учні працювали бригадним методом над поставленими завданнями та показали високий рівень знань, умінь та навичок.

1056105710581060

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: