10.05.2017 р. Лабораторна робота в групі №4 за професією «Кухар; кондитер»
10 травня 2017 року в лабораторії №2 навчального закладу ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася лабораторна робота в групі №4 за професією «Кухар; кондитер» на тему «Технологія приготування холодних страв і закусок, солодких страв і напоїв» з викладачем спецдисципліни Шаталовою А.С.
Метою лабораторної роботи було закріпити практично теоретичні знання з:
- технології приготування холодних страв і закусок, солодких страв і напоїв;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості порцій страви;
- проведення бракеражу та попередження недоліків холодних страв і закусок, солодких страв і напоїв;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
Учні працювали бригадним методом над поставленими завданнями та показали високий рівень знань, умінь та навичок.