touTubefbInstagram icontiktok

Новини

11.10.2017 р. Практичний зріз знань за професією «Кухар; кондитер»

Автор: Super User. Posted in Новини

2238 10-11 жовтня 2017 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбувся практичний зріз знань з простої форми нарізування овочів серед учнів груп № 3 та № 4 за професією «Кухар; кондитер».

Членами журі були: інженер з ОП - Дольна В.О., старший майстер – Гончар Л.В., голова МК груп кухарського спрямування – Рева Л.Г., майстри в/н – Пісна І.А., Петренко Л.В. та викладач спецдисциплін Куба О.М.

Даний захід проводився з метою виявлення теоретичних та практичних знань, професійних навичок вибраної професії, створення сприятливих умов для самореалізації талановитої молоді та переконання учнів у правильності вибраної професії та надання їм змоги самореалізуватися.

  Всі учні працювали в лабораторії училища згідно складеного графіка. Кожен учень мав оснащене робоче місце інвентарем, інструментом, посудом та набором овочів (картопля, морква та білоголова капуста).

223522362237

 Час виконання завдання – 30 хв., після чого відбулося оцінювання учнів як практичної так і теоретичної частини. Було проведено аналіз роботи. Всі учні закріпили набуті знання та навички, набули певного досвіду та отримали багато позитивних вражень.

223922402238

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: