Перевірні роботи в навчальних групах №22, 23 за професією 5122 Кухар 5 розряду
В останній день виробничого навчання 11 січня 2022 року здобувачі освіти навчальних груп №22, 23 виконували перевірні роботи за професією 5122 Кухар 5 розряду. Вони готували такі страви: м’ясо птиці заливне, риба заливна, стегенця фаршировані, лосось запечений у фользі, шоколадна панакота з малиновим желе; щупальця восьминога смажені, качина грудка смажена, курка фарширована локшиною та грибами, печеня з кабана, кролик тушкований з овочами, яловичина "Велингтон", крем з цитрусових, крем ванільний та інше.
При оцінюванні результатів перевірних робіт враховувалася якість роботи, продуктивність праці, дотримання технологічної дисципліни та охорони праці, правильність виконання виробничих прийомів, уміння користуватись обладнанням, інструментами, пристроями, ефективними методами організації праці.